Rodbehandling

Smertefri Rodbehandling hos Imperial Tandklinik nær Vesterport Station

Få en smertefri rodbehandling hos Imperial Tandklinik tæt på Vesterport Station. Vores erfarne tandlæger sikrer, at din behandling bliver behagelig og effektiv.

Hvad er en rodbehandling?

En rodbehandling fjerner dødt nervevæv fra en tands rodkanal og forsegler den.

Hvordan opdager jeg, at et hul er nået ind til nerven?

Regelmæssige tandeftersyn er vigtige for at opdage huller i tænderne. Tandpine kan være et tegn på betændelse i nerven. Kontakt os ved mistanke om problemer.

Lad os snakke om din tandlægeskræk

Vi forstår, at rodbehandling kan virke skræmmende. Lad os hjælpe med at tackle din tandlægeskræk, så du kan få den behandling, du har brug for. Ring og tal med os i dag.

En smertefri behandling

Vi sikrer, at din rodbehandling er smertefri ved at anvende lokalbedøvelse. Din tryghed er vigtig for os, og vi vil gøre alt for at sikre en behagelig oplevelse på klinikken.

Vi guider dig hele vejen igennem din rodbehandling

Fra første konsultation til færdig behandling vil vores team vejlede og informere dig om hver del af processen. Vi skaber gennemsigtighed og tryghed under hele forløbet.

Forebyggende behandling er alfa og omega

Hold tænder og tandkød sundt, og undgå rodbehandling, med regelmæssige tandeftersyn og god mundhygiejne. Vi tilbyder forebyggende rådgivning og behandling til alle vores patienter.

Er du klar til at få professionel behandling af dine tænder?

Kontakt Imperial Tandklinik ved Vesterport Station i København i dag for at bestille en konsultation, eller for at få svar på dine spørgsmål. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå et smukt og sundt smil.

Vores adresse

Åbningstider

mandag08:00 – 16:00
tirsdag08:00 – 17:00
onsdag08:00 – 16:00
torsdag08:00 – 17:00
fredag08:00 – 12:00