Diagnostisk grund­undersøgelse

Professionelle Tandeftersyn hos Imperial Tandklinik ved Vesterport Station i København

Prioriter dine tænders sundhed med regelmæssige tandeftersyn hos Imperial Tandklinik nær Vesterport Station i København. Vores erfarne team sikrer en grundig evaluering og renser dine tænder for optimal mundhygiejne.

Hvad er et tandeftersyn?

Et tandeftersyn indebærer en omhyggelig undersøgelse af dine tænder og tandkød, udført af vores erfarne tandlæger og tandplejere. Ved hjælp af avanceret teknologi sikrer vi en grundig vurdering af din munds sundhedstilstand.

Pas på dine sunde tænder

For at bevare sunde tænder, er regelmæssige tandeftersyn afgørende. Ved at opdage tidlige tegn på problemer, og fjerne belægninger, minimerer vi risikoen for bakteriedannelse og fremtidige tandlægebesøg.

Hvorfor er det vigtigt at få tjekket tænderne?

Selvom du plejer din mundhygiejne godt, er regelmæssige besøg hos tandlægen vigtige. Ved at fjerne belægninger, og tjekke for problemer sikrer vi, at du bevarer et sundt smil og forebygger tandrelaterede lidelser.

Kontakt os

Hvor ofte du skal have et tandeftersyn kan variere en del, men vi giver en anbefaling, med afsæt i DIT tandsæt. Normalt anbefales det at besøge os 1-2 gange årligt. Kontakt os telefonisk eller online for at aftale din næste tid.

Gode råd til din tandpleje

For at opretholde sunde tænder mellem dine tandeftersyn, er det vigtigt at børste dine tænder to gange dagligt og bruge tandtråd regelmæssigt.

Få en tryg og effektiv behandling

Vores tandeftersyn er hurtige og effektive. Vi forstår, hvis du lider af tandlægeskræk, og vi er her for at gøre dit besøg så behageligt som muligt. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig med eventuelle bekymringer før din tid.